پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - February 19 2026
کد خبر: 96550
تاریخ انتشار: 29 بهمن 1404 10:56

ارزیابی معاون ترامپ از روند مذاکرات با ایران

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفته»، گفت: «من نمی‌خواهم امروز چیزی را اعلام کنم. رئیس‌جمهور گزینه‌های زیادی دراختیار دارد.» 

 

به گزارش ایسنا به نقل از فاکس‌نیوز، ونس با طرح این ادعا که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ارتش قدرتمندی دارد، مدعی شد که او تمایل خود به استفاده از آن را نشان داده است. 

وی در ادامه گفت: «او هم‌چنین تیم دیپلماتیک قدرتمندی دارد. او تمایل به استفاده از آن را نیز از خود نشان داده است. 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به این‌که گفت‌وگوهایی با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا و «جارد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ درخصوص مذاکرات با ایران داشته، ادعا کرد: «ایالات متحده خط قرمزهای مشخص دارد. منفعت اصلی ما این است که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند. ما اشاعه هسته‌ای نمی‌خواهیم. اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، رژیم‌هایی نیز - چه دوست و چه غیردوست - پس از آن‌ها به سلاح هسته‌ای دست خواهند یافت. ایران برای مردم آمریکا فاجعه خواهد بود چراکه رژیم‌هایی در سرتاسر دنیا وجود خواهند داشت که خطرناک‌ترین سلاح جهان را دراختیار خواهند داشت. این یکی از چیزهایی است که رئیس‌جمهور گفته می‌خواهد از آن پیشگیری کند.» 

وی افزود: «همان‌طور که رئیس‌جمهور گفته است، ما می‌خواهیم که این مسئله را از طریق گفت‌وگو و مذاکرات دیپلماتیک حل‌وفصل کنیم اما رئیس‌جمهور تمامی گزینه‌ها را بر روی میز دارد.» 

ونس هم‌چنین تاکید داشت که مذاکرات امروز با ایران «به نوعی به خوبی پیش رفت.» 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که ایران حاضر نبوده برخی از خطوط قرمز ترامپ را به رسمیت بشناسد و برسر آن‌ها کار کند. »

ونس ضمن ابراز امیدواری ازعدم شکست مذاکرات مدعی شد تصمیم نهایی با ترامپ خواهد بود. 

گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در مورد برنامه هسته‌ای ایران بعد از ظهر امروز در ژنو برگزار شد. هیات آمریکایی به ریاست «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این مذاکرات حضور داشتند.

نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر