شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - July 26 2025
کد خبر: 84325
تاریخ انتشار: 02 ارديبهشت 1402 00:57

تماشا کنید: پایتون باز‌ها

پایتون باز‌ها کم نیستند، اگر نگاهی دقیق بیاندازیم، حتی شمارشان در مراکز تصمیم گیری شاید به طرز خطرناکی زیاد هم باشد. اتفاقی که حال و روز نزار کشور موید میزان نقش این افراد در شکل دهی سیاست هاست.
اخیرا، یک استاد دانشگاه در جلسه با ابراهیم رئیسی که با عنوان «دانشمندان یک درصد برتر جهان» برگزار شده بود، صحبت‌های غریبی درمورد زبان برنامه نویسی «پایتون» کرد. این سخنان انقدر هم فراگیر شد که «پایتون» رسما وارد ادبیات سیاسی کشور شد.

پایتون باز‌ها کم نیستند، اگر نگاهی دقیق بیاندازیم، حتی شمارشان در مراکز تصمیم گیری شاید به طرز خطرناکی زیاد هم باشد. اتفاقی که حال و روز نزار کشور موید میزان نقش این افراد در شکل دهی سیاست هاست. اخیرا، یک استاد دانشگاه در جلسه با ابراهیم رئیسی که با عنوان «دانشمندان یک درصد برتر جهان» برگزار شده بود، صحبت‌های غریبی درمورد زبان برنامه نویسی «پایتون» کرد. این سخنان انقدر هم فراگیر شد که «پایتون» رسما وارد ادبیات سیاسی کشور شد.

گزارش ویدیویی «انتخاب» در این باره را ببینید:



نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر