يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - July 27 2025
کد خبر: 53700
تاریخ انتشار: 27 تير 1399 23:40

انفجار و آتش‌سوزی در نیروگاه برق شهر ویتفیلد آمریکا

بعد از ظهر پنجشنبه (به وقت آمریکا) در نیروگاه برق شهر ویتفیلد در ایالت ایدیانا انفجار و آتش‌سوزی روی داد که بر اساس اعلام مقامات محلی دلیل این انفجار و آتش‌سوزی هنوز ناشناخته است.
بعد از ظهر پنجشنبه (به وقت آمریکا) در نیروگاه برق شهر ویتفیلد در ایالت ایدیانا انفجار و آتش‌سوزی روی داد که بر اساس اعلام مقامات محلی دلیل این انفجار و آتش‌سوزی هنوز ناشناخته است. بر اساس اعلام مقامات محلی، در این انفجار و آتش‌سوزی کسی آسیب ندیده است اما دلیل این حادثه ناشناخته بوده و تحقیقات در این باره در حال انجام است.
 شرکت خدمات عمومی شمال ایندیانا (NIPSCO) اعلام کرد که بعد از ظهر پنجشنبه نیروگاه تولید برق «شافر» در شهر ویتفیلد دچار آتش‌سوزی شد.

این شرکت اعلام کرد که در پی این آتش‌سوزی بخشی از نیروگاه تخیله شده است. شبکه‌های اجتماعی گزارش دادند که انفجار در ترانسفورمرهای این نیروگاه باعث ایجاد آتش‌سوزی وحشتناکی شده بود.

شرکت نیپسکو نیز اعلام کرد به دلیل گستره وسیع ویرانی‌ها به دلیل این آتش‌سوزی و انفجار، تاسیسات و ساختمان‌های این نیروگاه تخلیه شده‌اند.

بر اساس اعلام مقامات محلی، در این انفجار و آتش‌سوزی کسی آسیب ندیده است اما دلیل این حادثه ناشناخته بوده و تحقیقات در این باره در حال انجام است.

منبع: فارس
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر