چهارشنبه ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - July 30 2025
کد خبر: 49161
تاریخ انتشار: 27 شهريور 1398 13:20
ارسال پیام ایران به آمریکا از طریق سوییس:

اتفاقات آرامکو کار ما نيست/ اگر اقدامی علیه ایران صورت گیرد بلافاصله با پاسخ ما روبرو خواهید شد و دامنه آن محدود به منشاء تهدید نخواهد بود

ایران در روز دوشنبه یادداشتی رسمی از طریق سوییس به آمریکا ارسال کرد و در آن پیام اعلام کرد که ایران در برابر هر اقدام آمریکا علیه خود واکنش نشان خواهد داد.
ایران از طریق سوییس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران، پیامی را در ارتباط با موضوع آرامکو و اظهارات مقامات آمریکایی در مورد نقش ایران در این حوادث به آمریکا ارسال کرد. ایران همچنین چندی پیش در ارتباط با موضوع پهپاد نیز از طریق سوییس پیامی را به آمریکایی‌ها ارسال کرده بود مبنی بر این که هر گونه اقدام علیه ایران با واکنش شدید تهران مواجه خواهد شد.

ایران در روز دوشنبه یادداشتی رسمی از طریق سوییس به آمریکا ارسال کرد و در آن پیام اعلام کرد که ایران در برابر هر اقدام آمریکا علیه خود واکنش نشان خواهد داد.

به گزارش «انتخاب»؛ هران در این پیام اعلام کرده که اتفاقات آرامکو کار ایران نبوده و این موضوع را تکذیب کرده است.

به نوشته ایسنا، در این پیام ضمن تکذیب اظهارات پمپئو و ترامپ در مورد نقش ایران در حادثه آرامکو تاکید کرده که اگر اقدامی علیه ایران صورت گیرد بلافاصله با پاسخ ایران روبرو خواهد شد و دامنه آن محدود به منشاء تهدید نخواهد بود.

ایران همچنین چندی پیش در ارتباط با موضوع پهپاد نیز از طریق سوییس پیامی را به آمریکایی‌ها ارسال کرده بود مبنی بر این که هر گونه اقدام علیه ایران با واکنش شدید تهران مواجه خواهد شد.
برچسب ها: آرامکو ، سوییس ، آمریکا
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر