سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - July 29 2025
کد خبر: 46782
تاریخ انتشار: 26 اسفند 1397 13:45

سرلشکر باقری عازم سوریه شد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برای شرکت در اجلاسیه سه جانبه مبارزه با تروریست راهی سوریه شد.
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران در رأس یک هیأت عالی رتبه نظامی برای شرکت در اجلاسیه سه جانبه رؤسای ستاد کل نیرو‌های مسلح کشور‌های ایران، عراق و سوریه که به منظور مبارزه با راهکار‌های تروریست برگزار می‌شود راهی دمشق پایتخت سوریه شد.

ارتقای همکاری‌های دفاعی و نظامی، مشورت و همفکری درباره مبارزه با تروریسم و ایجاد هماهنگی و هم افزایی سه کشور ایران، عراق و سوریه در تداوم مقابله با گروهک‌های تروریستی و همچنین بررسی و دستیابی به آخرین راهکار‌های ایجاد ثبات و تأمین امنیت منطقه از اهداف سفر سرلشکر باقری به سوریه است.

بازدید و سرکشی پایان سال از فداکار‌های رزمندگان مقاومت و مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در این کشور نیز از دیگر برنامه‌های رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح خواهد بود.
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
بازدید از صفحه اول
نظرات شما
مهمترین اخبار - صفحه خبر